merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Massör / massageterapeut

Som massör/massagetepeut hos Training Season är du både vårt och våra kunders ansikte utåt. Du kommer främst att få utföra massagebehandlingar men interna utbildningar kan förekomma så att du kan få utföra fler olika typer av behandlingar. Då vi jobbar med flera olika företag och spa-anläggningar har du möjligheten att välja vilka anläggningar du vill arbeta på och få möjligheten till ett omväxlande och roligt arbete.
Via interna utbildningar kommer du att få mer kunskap om olika behandlingstekniker, ergonomi och hudmärken.

Allt arbete sker efter avrop

Du är en driven, självgående, lösningsorienterad person som gillar att arbeta i varienande tempo samt klarar av förändringar väl. Att jobba kvällar och helger ser du inte som några problem och vill gärna jobba. Du jobbar väl ihop med andra som du träffar för både första och hundrade gången.

Du är godkänd och har antingen diplomerad och/eller certifierad massör och/eller massageterapeut

Training Season är i grunden ett innovativt holistiskt tränings- och prestationsföretag där vi får företag, föreningar och privatpersoner att träna och prestera bättre på ett mer hållbar och effektivt sätt.

Vi jobbar ofta i team där alla är med och jobbar för att skapa kreativa, roliga och utvecklande tjänster och arbete, både internt och med våra kunder och klienter. Tillsammans har vi sett till att privatpersoner har fått slå personbästa, föreningar att ta guld och företag att få friskare anställda på ett hållbart sätt.
Vår bemanningstjänst till spa-anläggningar är ett av våra stödjeben där vi hjälp spa-anläggningar och terapeuter att utvecklas tillsammans och skapa nya möjligheter för kunden.
Som massör/massagetepeut hos oss kommer Du att kunan få jobba på både företag med företagsmassage och spa-anläggningar.

Vi jobbar nära med våra anställda för att skapa den tjänsten som just Du vill ha och arbeta med.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se