merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

trädgårdsmästare


I första hand söker vi en trädgårdsmästare som i första hand skall ansvara för de kunder vi har skötselavtal med. Det handlar om bostadsrättföreningar, komersiella fastigheter, privata villaträdgårdar etc. Du bör ha trädgårdsutbilding men gedigen trädgårdskunskap och erfarenhet är en bra fördel.

Du kan jobba självständigt, både på egen hand och tillsammans med andra och i viss mån arbetsleda. Du behöver planera och göra viss administration.
Arbetsuppgifter: utöver allmän trädgårdskötsel bör man kunna trädbeskärning, ha växtkännedom. Planteringar av perenner buskar, träd och viss markanläggning kan förekomma. Vi utför även trädfällningar och gallring av sly etc. Vi jobbar självklart tillsammans i början för att komma in i arbetsuppgifterna och lära känna varandra.

Man skall kunna hantera trädgårdsmaskiner såsom trimmer, röjsåg, motorhäcksax, åkgräsklippare etc.
B-körkort är ett krav

Vi söker i första hand en trädgårdsmästare men trädgårdskunskap och erfarenhet är en stor fördel. Man behöver kunna ta ansvar och jobba självständigt och funkar bra tillsammans med andra. Man skall kunna planera jobben och göra viss administration. Allmän trädgårdsskötsel, trädbeskärning planteringsarbeten etc. Du tycker helt enkelt om med att jobba trädgård och göra trädgårdarna fina. Viss markanläggning och trädfällning kan förekomma beroende på erfarenhet och kunskap hos den arbetssökande. Kunskap eller vana att hantera trädgårdsmaskiner.

Fragaria Trädgårdar är en liten trädgårdsfirma som funnits sedan 2006 och varaktigt sedan 2011. Vi är förnärvarande två till tre personer men kommar att utöka antalet anställda efter hand. Vi har framförallt trädgårdsskötsel som grund men gör allt ifrån avacerad trädfällning till formgivning och anläggning av trädgårdar.
Vi har garage och arbetsplats i Bromma nära Alvik. Omklädningsutrymmen och toalett finns. Inget kök. Vi utgår i regel därifån men kan i bland åka direkt till arbetsplatsen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se