merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ramverkstad/Printstudio - Heltid till augusti

I arbetsuppgifterna ingår att tillverka måttbeställda ramar, passepartouter och skriva ut och montera bilder. Exempel på arbetsuppgifter är skära glas, ramlista och montera ramar. Extrem noggrannhet och ordningssinne krävs.

Vi söker dig som gillar att jobba med händerna i ett högt tempo och mot högt uppsatta mål. Tidigare branscherfarenhet är inte ett måste utan vi ser mer till drivkraft och personlig motivation. Känsla för form och design är en viktig egenskap. Då vi är ett växande företag finns det goda möjligheter till förlängning och en ansvarsfull roll på sikt.

BGA Videoproduktion AB är marknadsledande på överföring av smalfilm, diabilder och videoband till DVD / USB. Vi har även ett brett utbud av bildtjänster såsom förstoringar och framkallning. Vi är ett expansivt företag som brinner för det vi gör och att utvecklas mot framtiden och strävar efter en årlig tillväxt på 25%. Idag har vi 10 butiker utspridda i Sverige och Norge. Vi bedriver även e-handel mot Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Österrike.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version