merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Butikschef till Dahl, Stockholm

Till vår DahlCenter-butik på Östermalm i Stockholm söker vi en driftig person som vill bygga upp, utveckla och driva verksamheten framåt!

För att vara framgångsrik i rollen som chef för ett DahlCenter måste du ha lätt för att skapa nya kundrelationer, samt underhålla de befintliga. Vi söker dig med förmågan att arbeta mycket självständigt, och vi ställer höga krav på din sociala kompetens.

Du har flera års tidigare erfarenhet av butiksarbete från fackhandeln, gärna i en ledande roll. Har du dessutom erfarenhet från VVS-branschen ser vi det som meriterande. Du är van att arbeta med systemstöd. Hos oss arbetar vi i affärssystemet M3 samt i Excel, har du erfarenhet av dessa är det ett plus, men vi utbildar även internt.

För rätt person erbjuder vi ett utvecklande arbete i ett företag som har marknadsledande position. Du har stor möjlighet att skapa "din" butik tillsammans med oss!

Dahl ägs av den franska industrikoncernen Saint-Gobain, som designar, producerar och distribuerar material som är viktiga beståndsdelar för oss och för en hållbar framtid. Välkommen att bli en del av vår innovativa, passionerade entreprenörsgemenskap. Tillsammans arbetar vi för att förbättra morgondagens värld i en organisation med starka värderingar, med många möjligheter att växa såväl inom vår egen organisation som inom Saint-Gobain.

Dahl är Sveriges ledande handelsbolag i VVS-branschen; vi är navet i flödet av produkter och information från cirka 2 000 leverantörer till 35 000 kunder. I vår affär ingår förutom VVS även Mark & VA, Industri, Fastighet och Kyla. I vårt företag arbetar 1 000 anställda och vi omsätter cirka 7 miljarder kronor. Runt om i Sverige har vi ett sjuttiotal butiker, från Ystad i söder till Kiruna i norr, där vi välkomnar våra proffskunder med specialistkunskap om deras bransch och behov.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version