merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

GRUPPCHEF MED LEDARERFARENHET SÖKES

I din roll som Gruppchef ansvarar Du för att skapa och bibehålla goda relationer med beställarenheterna kunder, anhöriga och anställda. Du ansvarar för 2-4 kontor och har en arbetsledande roll och ansvarar för b.la medarbetarsamtal, lönesamtal, APT, budgetansvar för kontoren och arbetsmiljöansvaret.
Du är ytterst ansvarig för att kunderna (brukarna) får sina insatser utförda enligt beställningen.
Som Gruppchef på FSB Finsk Hemtjänst är du direkt underställd Verksamhetschefen.


Vi söker dig som har några års erfarenhet av att vara chef och lägst har en gymnasieutbildning. Önskemål är att du har erfarenhet inom vårdsektorn. Som Gruppchef är du kulturbärare i företaget och därför lägger vi stor vikt på ditt ledarskap och din personlighet. Meriterande är om du är finsktalande samt har körkort. Du får gärna komma från den privata sektorn och är van vid servicetänk, kundfokus och att det är en självklarhet att alltid ge det lilla extra för både kunden, de anställda och företaget.
Eftersom vårt arbete styrs av våra värdeord SURE – stolthet, utveckling, respekt och effektivitet så söker vi nu dig som: Känner stolthet i ditt yrke, vill ständigt utvecklas, visar kollegorna och kunderna respekt och är effektiv i ditt arbete.FSB Finsk Hemtjänst AB är dotterbolag till Finskt Seniorboende AB. Finskt Seniorboende AB är ett familjeägt företag som är verksam sedan 2001 inom äldreomsorgen i Stockholmsområdet. Företaget bedriver hemtjänstverksamhet i Stockholm, Solna samt i Sundbyberg.
FSB Finsk Hemtjänst AB arbetar med hemtjänst och trygghetslarm. Koncernen omsätter ca 160 mkr och antalet anställda är ca 550 personer.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version