merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Slipad supporttekniker till Lundalogik

Vill du jobba med kingiga, flexibla och användarvänliga produkter? Vill du ha smarta kollegor i ett företag med hög trivselfaktor där entreprenörsanda, teknik och innovation står högt i kurs? Bra! Vi på Lundalogik söker nu en duktig supporttekniker till vår supportavdelning i Lund.

Som teknisk supportmedarbetare kommer du främst att jobba med tekniska utredningar där felsökning av kundanpassning såväl som vår egen mjukvara kan vara aktuellt, men även kundsupport i form av användarfrågor kan hamna på ditt bord.
Arbetsuppgifterna är oerhört varierande vilket är en del av tjusningen med jobbet. Du kommer att ha en hel del kundkontakt, främst via telefon och mejl. Du behöver kunna mycket om mycket och vara ett tekniskt stöd för både våra kunder och dina medarbetare.

Du är pragmatisk – Windows, webb, SQL, JavaScript, VB, C++, .NET – du har stött på det mesta och gillar utmaningen att felsöka många olika miljöer. Du är nyfiken, vetgirig och gillar problemlösning i alla dess former. Vi tror också att du har en bakgrund som passar in på någon av följande:
• Tekniskt intresserad med erfarenhet av mjukvarubranschen, antingen inom utveckling, testning eller tekniskt avancerad helpdesk.
• Nyutexaminerad från högskola eller KY-utbildning med ett brinnande intresse för teknik i allmänhet och programmering i synnerhet.

Stämmer följande in på dig? Då är det dig vi letar efter!
I klassiskt jobb-annons-manér kommer här en liten önskelista på grejer som vi hoppas att du kan bocka för:
• Du älskar att lösa problem och ser dem som en möjlighet till personlig utveckling.
• Erfarenhet av främst Windows-baserade IT-miljöer (Active Directory, rättigheter, tjänster, säkerhet, nätverk, etc).
• Du har koll på SQL Server och T-SQL.
• Du har programmeringsintresse/erfarenhet. Erfarenhet av Python är meriterande.
• Du kan göra dig väl förstådd på svenska och engelska i både tal och skrift. Ytterligare språkkunskaper är meriterande, gärna nordiska språk utöver svenska.

Så, vilka är egentligen Lundalogik?
Med närmare 200 medarbetare och över 50 000 användare är vi en av Nordens största CRM-leverantörer. Efter 25 år i branschen vågar vi dessutom säga att vi kan det mesta om CRM. Vår ambition är att bli den ledande leverantören av CRM-system i Norden genom att tillhandahålla system som gör våra kunders arbete både enklare och roligare. Kort och gott – vi gör företag till kundmagneter.

Vi tror inte att en arbetsplats bara är ett kontor dit man går för att utföra ett arbete. Vi tycker att det ska vara mycket mer än så. Vår företagskultur är vida känd, och det är vi stolta över. På Lundalogik har vi riktigt roligt på jobbet och är övertygade om att det är en av våra framgångsfaktorer. Vi brukar säga att det enda vi tar på allvar är våra kunder. Vill du vara en del av detta?

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version