merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Svagströmsinstallation - Solna

Vi söker personer som vill jobba med svagströmsinstallationer till vår kund i Solna.

Arbetsuppgifterna kommer bland annat att vara uppsättning av datauttag och brandlarm, fibersvetsning, kabeldragning/listsättning, skrivande av egenkontroller och dagböcker.

Vi ser helst att du har erfarenhet av liknande arbete men du kan även tidigare arbetat med svagströmsinstallationer av andra produkter.
Har du precis avslutat gymnasiet och gått el-utbildning är det även en relevant bakgrund för den här tjänsten. Att du som person vågar ta för dig och visar engagemang är viktigt för tjänsten. B-körkort är ett krav.Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av liknande uppgifter.
Som person är du noggrann, drivs av att planera ditt arbete själv och är trevlig och tillmötesgående mot kunder.

Krav för tjänsten:
- Körkort B
- Social

Vi är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsbolag som grundades 2013, vi jobbar mot branscher som bygg & anläggning, industri och fastighet, varifrån vi har gedigen erfarenhet från. Vi ger oss inte förrän våra kunder har fått rätt personal på rätt plats! Kunskap om den bransch vi jobbar med i kombination med ett högt engagemang är det vi lever på.

Prowork är belägna i Täby men jobbar med kunder i hela Storstockholm, vi söker alltid kvalificerade yrkesarbetare och tjänstemän - både för rekrytering och bemanning. Vi samarbetar med kunder som är stora och väletablerade men också med mindre enskilda firmor, just för att kunna matcha behov hos kunden med kandidatens erfarenhet och kompetens på bästa sätt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version