merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

JATC omsorg söker; Enhetschef till Servicebostad LSS 9.9

Vår nuvarande enhetschef har gått vidare till en tjänst internt och vi söker därför efter en ny enhetschef till våra boendeverksamheter i Södertälje och Nynäshamn.

Som enhetschef på JATC Omsorg kommer du att ansvara för att leda, planera, samordna samt följa upp verksamheterna.
Vi lägger stor vikt på ledarskap då våra medarbetare på JATC Omsorg har hög utbildningsnivå och arbetar utifrån JATC Omsorgs vision och metod.

Enhetschefen ansvarar för att säkerställa verksamheten samt brukarnas delaktighet som bygger på ett utvecklat humanistiskt målstyrt ledarskap och teamwork. Du ansvarar för strategiska och operativa frågor som inkluderar drift, budget, arbetsmiljö, kvalitetssäkring samt administrativa uppgifter. En viktig del i ditt arbete är relationsbyggande och uppdragsföljning med våra kunder.

Du ingår i en chefsgrupp där du tillsammans med dina kollegor bidrar till utvecklingen av JATC Omsorgs samlade verksamhet och är direkt underställd verksamhetschefen.

Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger kan förekomma.

JATC Omsorg är kvalitetssäkrade och vi förutsätter att du delar och arbetar utifrån våra värderingar; Teamwork, Engagemang, Ansvar, Möjligheter och Respekt.

Är du vår nästa enhetschef till våra serviceboenden & gruppbostad inom LSS i Södertälje & Nynäshamn?

Vi söker dig som är en drivande kraft och förebild, för att fortsätta utveckla verksamheterna i JATC Omsorgs anda. I gengäld erbjuder vi dig en utvecklande arbetsmiljö där kompetensutbildning är en förmån vi värdesätter för våra medarbetare.

Vi söker en verksamhetsnära ledare med stort engagemang och driv. Du är operativ och skapar dialog som motiverar och uppmuntrar dina kollegor till kreativa och innovativa lösningar. Du är strukturerad, noggrann och har datavana.

Du är resultatorienterad och har tidigare chefserfarenhet med personal-, ekonomi- och verksamhetsansvar. Du har även viss erfarenhet av dokumentation och schemaläggning. Du bör ha tidigare erfarenhet av arbete inom LSS.
Du har förmågan att utveckla former för att stärka brukarnas inflytande och delaktighet i verksamheten.

Du uttrycker dig väl på svenska i tal och skrift.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse.
Ditt arbete kommer att utgå från huvudkontoret i Östertälje.

Övrigt meriterande
Kunskaper i socialtjänstlagen (SoL)
Kunskaper i hälso- och sjukvårdslag (HSL)
Erfarenhet av verksamheter som arbetar med LSS-insatser


JATC Omsorg bedriver LSS-verksamhet för unga vuxna med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar med diagnos Aspergers syndrom och/eller autism. Många av våra brukare har även psykosociala svårigheter, beteende störningar och dubbeldiagnoser som t.ex. Asperger, ADHD, ADD. JATC Omsorg erbjuder ett helhetskoncept med Arbete, Boende och Fritid för våra brukare.

JATC Omsorgs uppdragsgivare är främst kommuner och större delen av våra brukare är kopplade till lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade och socialtjänstlagen.

JATC Omsorg har 170 medarbetare och är ett ständigt växande företag som har funnits sedan 1998. Vi bedriver verksamhet i Södertälje, Järna, Strängnäs och Nynäshamn med huvudkontor i Östertälje.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version