merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Underhållsingenjör/Gatekeeper to AkzoNobel Bohus

AkzoNobel Pulp and Performance Chemicals är en ledande aktör inom teknologi för massablekning, kiselsyrasoler, expanderbara mikrosfärer och en stor leverantör inom läkemedelsrening och bygg-elektronikindustrin. Vi erbjuder innovativa och hållbara produkter och teknologier som används av kunder för en mängd industriella ändamål. Våra 2 400 medarbetare finns i 32 länder. Pulp and Performance Chemicals är en affärsenhet inom AkzoNobel, som är världens största färgföretag samt en ledande producent av specialkemikalier.

Vår anläggning i Bohus är en strategisk produktionssite för affärsenhet Pulp and Performance Chemicals. Den består av fyra produktionsanläggningar, fem laboratorier och flera kontorsbyggnader som ger arbete åt ca 300 personer, varav omkring 150 personer arbetar inom produktion. Här framställer vi väteperoxid, separationsprodukter (Kromasil), kiselsyrasoler samt alkalipellets. Förutom produktion ansvarar vi också för mediaförsörjning och vattenrening på anläggningen. Nu söker vi fler medarbetare för att kunna växa och driva produktionsanläggningarna på ett säkert sätt bidrar till större volymer, högre kvalitet och nöjda kunder.

Om tjänsten
Nu söker vi en underhållsingenjör till fabriken Separations Products på vår anläggning i Bohus. Du kommer vara kontakten mellan fabriken och vår egen underhållsavdelning samt entreprenörer. Din primära uppgift blir samarbeta med andra underhållsavdelningar och så på sätt koordinera det underhåll som behövs inom Separations Products. Du kommer ansvara för fabrikens maskinstatus, planera förebyggande underhåll, beställa åtgärder och hantera noteringar från operatörer för att skapa arbetsordrar. I tjänsten har du budgetansvar för underhållskostnader och koordinerar den ekonomiska fördelningen för underhåll i fabriken. Du kommer också vara delaktigt i själva underhållet gällande arbetstillstånd, ledning och fördelning av underhållsinsatser och utföra t.ex. felsökning med driftingenjörer.

*Ansvarig för att optimera underhållskostnader för att säkerställa att produktionsmålen uppfylls
*Ansvar för planering och beställning av underhålls arbeten
*Ansvar för att utbilda och kompetensutveckla personal i underhållsfrågor
*Ansvar för besiktningar
*Ansvar för att mäta och rapportera nyckeltal gällande prestation inom underhållsarbetet
*Kontakter med utrustningsleverantörer
*Medverka och driva HSE-arbete

*Högskoleutbildning med inriktning mot underhåll/processteknik och/eller relevant arbetslivserfarenhet från drift/underhåll, gärna inom processindustrin
*Goda datorkunskaper
*Kan hantera att arbeta i en miljö med höga säkerhetskrav
*Flytande kunskaper i tal och skrift i svenska och goda kunskaper i engelska
*God kommunikations- och organisationsförmåga
*Planerande och strukturerad
*Vill läsa, förstå och följa processer och instruktioner

Meriterande
*Erfarenhet från SAP
*Ledarskapserfarenhet
*Utbildning/kunskap om processäkerhet och riskhantering

För att lyckas i rollen som underhållsingenjör så har du en god koordination och samarbetsförmåga, du är en person som sätter säkerhet först och kan se både kortsiktiga och långsiktiga risker. Du är en planerande person som vill ha struktur samt strävar efter förbättringar. Utöver detta är du en stabil, noggrann och trygg person som aktivt strävar efter att förbättra arbetsprocesser och vill stärka kompetens genom att bidra till ett öppet och positivt arbetsklimat. Du gillar att finna lösningar på problem och dela med dig av din kunskap till andra. Befattningen kräver hög ansvarskänsla, god samarbetsförmåga samt en hög kvalitetsmedvetenhet och förmåga att skapa förtroende bland dina kollegor och uppdragsgivare.

Ytterligare information
Detta är en tillsvidareanställning på heltid och placerad i Bohus. Vänligen ansök via vårt rekryteringsverktyg med cv och personligt brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Om du behöver hjälp vänligen kontakta TalentResourcing.SE@akzonobel.com

Mer om företaget
Inom AkzoNobel är vi 45 000 engagerade medarbetare som tillsammans skapar förutsättningar för
god livskvalitet och en inspirerande vardag. Vi är ett ledande globalt färgföretag och en stor producent av specialkemikalier som förser företag och konsumenter världen över med såväl färg och ytskydd, som ingredienser till viktiga vardagsprodukter. Idag är vi verksamma i över 80 länder och vårt huvudkontor ligger i Amsterdam, Nederländerna. Våra innovativa produkter bär på en stolt historia och är skapade för att göra livet enklare för människor i en snabbt föränderlig värld. Bland våra välkända varumärken finns Eka, International, Cuprinol, Jozo och Nordsjö. Vi rankas återkommande som ledande inom hållbar i vår bransch och drivs av att bidra till välmående städer och levande samhällen genom att skapa en färgstark och trygg värld där livet blir bättre genom det vi gör.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version