merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

IT-tekniker

Anställningen innebär diverse IT-relaterat arbete på IT-avdelningen. Arbetsuppgifterna består mestadels av arbete i godsmottagning med traditionellt arbete med installation och konfiguration av PC- och MAC-klienter samt hantering av interna system på IT-avdelningen. Felsökning av hårdvara, mjukvara och operativsystem är ofta förekommande.

Vi söker dig som har gymnasieutbildning inom IT och har erfarenhet av support, gärna med erfarenhet av installation och konfiguration av PC- och MAC-klienter. Du är självständig, ordningsam och trivs med att ge god service till användarna.
För att passa i rollen har du:
• Goda kunskaper om Windows och MAC, Microsoft Office/O365, Active Directory och mobila enheter.
• Hög ansvarskänsla.
• Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Du arbetar strukturerat och har förmågan att hantera stressiga situationer samtidigt som du trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du förstår värdet av god service och gillar att jobba i team.
Det är viktigt att du är positiv, engagerad och har ett stort personligt driv. Du gillar att få vara engagerad i ditt jobb och därför trivs du med att få arbeta självständigt med frihet under ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


IT-verksamheten är en integrerad och utvecklande del av högskolas lärandemiljö. Verksamheten befinner sig i ett expansivt skede och efterfrågan på IT:s tjänsteutbud ökar stadigt. För vidare information om IT se http://mah.se/medarbetare/For-ditt-arbete/IT-service-for-personal/Om-IT-avdelningen/
IT-avdelningen arbetar med support, drift och utveckling av Malmö högskolas gemensamma IT-miljö. Målsättningen är att leverera en modern och funktionell IT-miljö för högskolans studenter och personal.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version