merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Processoperatör

Jobbet
Just nu söker vi omgående en processoperatör till produktionen i Uppsala. Arbetet är förlagt på heltid/dagtid vardagar mån-fre. Eventuell övertid kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kvalitetsmedvetet utföra produktionsprocesser och kontroller. Du kommer ha möjlighet att lära dig flera olika processteg och rotera mellan dessa. Du kommer att ingå i en processutvecklingsgrupp som arbetar med att utveckla företagets produktionsprocesser, men också med att förse produktutvecklingsgruppen med prototypprodukter. Dina arbetsuppgifter består av manuell hantering av material och produkter, samt övervakning av automatiserade maskiner och processer. Du utför dina arbetsuppgifter efter rådande instruktioner och rapporterar och dokumenterar ditt arbete löpande.
Vem är du?
Du som söker bör ha gymnasial utbildning. Det är meriterande om du har förståelse för GMP och erfarenhet som operatör inom medicinteknik eller läkemedel. Som person är du noggrann och har god samarbetsförmåga. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp och du är ansvarstagande, kvalitetsmedveten och öppen för förändringar. Du är tekniskt intresserad, proaktiv och aktivt bidrar till förbättringar i våra processer. Företagets arbetsspråk är engelska varför vi ser det som viktigt att du behärska engelska i tal och skrift.

Vad kan vi erbjuda dig?
• En provanställning med goda chanser till fast anställning för dig med rätt kompetens.
• En ovärderlig chans att snabbt skaffa dig erfarenhet av produktion och utveckling inom medicinteknik
• En anställning som ger möjlighet till utveckling samt goda referenser för framtidenAstrego Diagnostics AB är ett ungt Uppsalabaserat bolag specialiserat på utveckling, tillverkning och marknadsföring av kliniska diagnostiska produkter som kan användas i kampen mot antibiotikaresistens.

För mer information om företaget besök vår hemsida www.astrego.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version