merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

PHP utvecklare med förkärlek till JavaScript

Som PHP-utvecklare hos Grafikfabriken arbetar du tätt ihop med designer för att leverera e-handelslösningar, kundunika plattformar, API-integrationer, webbapplikationer med mera. Variationen är stor och vi tror därför att du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du arbetar mot tydligt uppsatta mål tillsammans med projektledare, ofta med flera projekt igång samtidigt.

Har du tidigare vana från WordPress, jQuery, AngularJS, Gulp, Git, MVC, Bootstrap, NodeJS eller API-integrationer så tycker vi bara att det är ett plus.

Hos oss får du stor frihet att arbeta kreativt och har möjlighet att forma din arbetsplats som du själv vill.

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi tar ej emot ansökan via e-post, vänligen använd ansökningslänk.


Vill du bli en del av Västerås grymmaste webbyrå? Grafikfabriken a¨r en expansiv fullservicebyra° med kontor mitt i centrala Va¨stera°s. Idag är vi fem medarbetare som levererar skräddarsydda helhetslo¨sningar i form av e-handel, plattformar och applikationer till ba°de stora och mindre kunder med varierande behov.

Vi söker dig som älskar webbutveckling, lever PHP och andas JavaScript.
Oavsett om du har några års erfarenhet, är nyutexaminerad eller självlärd kommer du att passa in hos oss. Vi lägger störst vikt vid att du kan leverera fantastiskt kod på utsatt tid.

Vi tror att du programmerat PHP regelbundet i några år och att du säkert har ett gäng egna projekt att visa upp.

Grafikfabriken Webbyra° a¨r en expansiv fullservicebyra° med ho¨ga ambitioner och ett ta¨nk som vi sja¨lva tycker ligger i absolut framkant. Pa° va°rt kontor mitt i centrala Va¨stera°s a¨r vi idag fem lagom nördiga medarbetare som lever för webbuteckling och drivs av utmaningar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version