merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Självgående Webbutvecklare/datageni/IT-tekniker

Vi behöver dig som bygger upp och utvecklar Aquademicas intranät. Vidare kommer du att förvalta vår digitala strategi gällande marknadsföring och varumärkesutveckling (adwords, LinkedIn, Facebook, Instagram, nyhetsbrev etc).

En annan del av arbetsuppgifterna kommer vara att vara behjälplig med allmänna och dagliga IT-problem samt IT-förvaltning.

På tisdagar spelar vi innebandy och vi ser det NÄSTAN som en arbetsuppgift att vara med oss glada amatörer ;-)

Vi söker dig som vill jobba cirka halvtid med ett galet gäng som har storslagna visioner. Vissa uppdrag/sysslor krävs nog att du är på plats, men annars är vi öppna för att en del av arbetet sköts hemifrån. Vi behöver dig som är serviceinriktad och generellt datakunnig, men även mångsidig så att du kan tänka dig att arbeta med både utveckling av både intranät samt digital strategi och vår hemsida samt med uppgifter av mer förvaltande karaktär och kunna lösa dina kollegors IT-problem av skiftande och mer eller mindre akuta karaktär. Lite av en IT-magiker, helt enkelt.

Vi är ett expansivt bolag som erbjuder en arbetsmiljö utöver det vanliga. Här bjuder kollegorna på sig själva och vi hjälper och stöttar varandra, har högt i tak och tar hand om varandra. Frukt och kvarg finns för det mesta alltid i kylen och vi laddar inför Vasastafetten nästa år, där vi kommer att delta med tre lag. Det kommer att bli spännande då majoriteten av oss inte alls är några atleter - men finns viljan, finns det en väg!

Utöver det så blir du en del av en professionell och kvalitetsfokuserad organisation som ständigt jobbar för att förbättra oss, våra medarbetare och våra kunders upplevelser samt möta upp våra kunders behov. När andra företag hänvisar till att ”vidare teknisk utredning krävs”, så är det Aquademica som står för den vidare tekniska utredningen!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version