merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare Norrköping

Som projektledare på Consid ges du med så väl nationella som internationella kunder möjlighet att jobba i spännande projekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet.

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med trevliga kollegor och spännande projekt - ta chansen och vänd dig till oss! Vi är en kreativ och flexibel organisation med korta beslutsvägar som ger våra duktiga medarbetare stora möjligheter att växa och utvecklas i sina olika roller.

Vi tror att du är affärsmässig, social och kommunikativ med förmåga att koppla samman dina kunskaper om verksamhetsutveckling med en förståelse för kundernas behov. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av projektledning och coachning samt erfarenhet av att driva större projekt.


Consid är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på mjukvaruutveckling och implementationsprojekt – vi arbetar både med tekniken och hur våra kunder ska tjäna pengar på den. Vi effektiviserar och optimerar våra uppdragsgivares verksamhet och lönsamhet och tillför den kompetens de själva saknar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version