merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Försäljningschef

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Vi orienterar vår verksamhet efter fyra ledstjärnor – hög leveranskvalitet, miljöriktig hantering, bra service och låga priser. Från dessa utgångspunkter levererar vi våra tjänster, dygnet runt, året om. Det är vårt uppdrag och vårt ansvar att skapa förutsättningar för att Borlänge ska fortsätta att utvecklas i hållbar riktning ekologiskt, ekonomiskt och socialt.

Vi utvecklar nu vår förmåga att upprätthålla befintliga kundrelationer och att etablera nya. För det ändamålet samlar vi nu vår försäljning- och kommunikationskompetens i en enhet. Vill du utveckla ditt miljöorienterade affärssinne – sök då tjänsten som försäljningschef
till vår nybildade enhet!

Arbetsuppgifter
Som försäljningschef kommer fokus i ditt uppdrag inledningsvis vara att utveckla enhetens arbete. Målbilden är en enhet som är bra på att:

• Skapa nya kundrelationer
• Fördjupa befintliga kundrelationer
• Inhämta och analysera marknadsinformation
• Kommunicera ändamålsenligt och effektivt, såväl externt som internt
• Samverka med övriga delar av vår verksamhet

Enheten är en av fyra enheter inom marknadsavdelningen. Du ingår i avdelningens ledningsgrupp och rapporterar till marknadschefen. Som enhetschef har du en position som första linjens chef, vilket innebär att du förutom att leda enhetens arbete också kommer att delta i det. Du har planerings- och budgetansvar för den egna verksamheten liksom personalansvar. Vi ser att du har en central roll i det framtida arbetet med att utveckla relationerna till Borlänge Energis nyckelkunder


För att vara försäljningschef hos oss ser vi gärna att du har utbildning inom både ekonomi och teknik, erfarenhet av teknisk försäljning till företagskunder och kommunikativt arbete eller annan erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har tidigare vana från befattningen som chef, där du har skaffat dig ett strategiskt tänkande och erfarenhet av personal- och ekonomiansvar.

Som försäljningschef har du interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du verkar och agerar affärsmässigt och att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du är bra på att entusiasmera och hålla andra informerade om vad som händer och du är resultatorienterad och målfokuserad. Du driver nya initiativ inom ramarna för ditt eget arbete och du kan fatta egna beslut. Vidare behöver du vara bra på att planera arbete, integrera kort- och långsiktiga mål samt dina och dina medarbetares insatser för att lyckas i rollen chef.

Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.


I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se

Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version