merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Uppdragsledare inom projektering

Vår grupp i Malmö

• är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med väg-, gatu-, mark- och VA-projektörer samt projekterande landskapsarkitekter.
• ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
• har projekt med tyngdpunkt på detaljprojektering men även en spridning över de tekniska delarna av utredningsprojekt och förprojektering
• arbetar främst lokalt (inom Skåne) men vi samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet
• anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept
• arbetar oftast med offentliga beställare inom kommun och trafikverkets vägverksamhet, men även byggherrar och entreprenörer
• ser vikten av varje individ inom gruppen, vi vill ge alla plats och möjlighet att utvecklas och visa sitt engagemang

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Hässleholm, London, Stockholm, Toronto osv.

Några ord från din blivande chef, Emilie Wieslander

“Redan under utbildningen fastnade jag för markprojektering och den möjlighet det ger att detaljutforma projekten och arbeta nära byggskedet. Så att jag skulle jobba som konsult kändes självklart och det har jag gjort i mer än 10 år. Och jag är fortfarande nyfiken på mer; nya spännande uppdrag, att fortsätta bygga relationer till våra kunder, att utvecklas tillsammans med kollegorna och inte minst att träffa nya kollegor. På fritiden spenderar jag helst tid med familjen –gärna i sommarstugan eller ute på resande fot.”Du är en generalist som är intresserad av att ett nära och öppet samarbete med både våra kunder och medarbetarna projektteamet. Du har troligen en bakgrund som projektör inom gata, väg, mark eller landskap men har förhoppningsvis också en grundläggande inblick i alla förekommande teknikslag i de projekt du leder.

Du är säker i din roll som uppdragsledare, van att driva projekt med fokus på både projektekonomi, kundens önskemål, interna kvalitetskrav och med respekt för medarbetarnas kompetens och gruppens målsättningar. Du är bra på att kommunicera både inom projektteamet och med våra kunder. Du är medveten om att du som uppdragsledare spelar en viktig roll i teamets utveckling.
Det här är Atkins

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

I Sverige är vi ca 240 medarbetare placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version