merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

ALLHANTVERKARE helst med Plattsättarkompetens

Vi söker nu en duktig och allsidig allhantverkare gärna med plattsättare erfarenhet, till vårt härliga team av allhantverkare.

Arbeten utförs mestadels i de fastigheter vi på Aphos Förvaltning har teknisk förvaltning i men kan även utföras i andra fastigheter, det kan vara allt från mindre till större arbeten/projekt.

I arbetsuppgifter ingår alla förekommande snickeri/allhantverkaruppgifter ex vis byta trösklar, dörrar, reparera förråd till att bygga om kök och badrum, och göra hyresgästanpassningar i bland annat lokaler samt hjälpa till i teamet vid andras frånvaro vilket gör att arbetet blir mycket varierande.

Du behöver även behärska svenska i tal och skrift för att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt samt för att kunna arbeta med vårt orderhanteringssystem DeDU där alla arbeten och tider registreras.

Meriterande är kunskaper inom rör och el samt våtrumsbehörighet.

Allsidig hantverkare gärna med våtrumsbehörighet som tycker om att arbeta både självständigt och i grupp.
Har mångårig erfarenhet och helst då även inom plattsättning.

Vårt företag fyller 30 år i år och är ett företag som ser kvalité som vår ledstjärna och är ISO certifierade för Miljö och Kvalité.

Vi försöker hjälpas åt att skapa bra arbetsplats och god stämning, genom detta utför vi bra arbete och får nöjda kunder.

Medelanställningstiden hos oss är drygt 8 år, så detta är en arbetsplats att trivas på.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version