merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kyltekniker, Kylmontör

En arbetsdag med service kan vara reparation av ett frysrum på ett bageri, åtgärda komfortkyla på ett kontor, justera en processkylmaskin hos en industrikund m.m
Montagejobb kan vara installation av kylteknik i kyl och frysrum, kyla i storkök, placera och driftsätta vätskekylaggregat, installera kyla i datarum, installation av värmepump etc.


KYLANLÄGGNINGAR AB söker dig som gillar att arbeta med kyla, klimat och värmepumpar i ett företag med många varierande små och stora uppdrag.
Du är en person som både gillar att jobba i grupp men även självständigt och tycker att problem är till för att lösas oavsett om det är ett uppdrag med högsta prioritet eller om det finns gott om tid för förberedelse.
Vi tycker det är viktigt med bra värdegrunder bl.a att vi står för det vi lovar, värna om nöjda kunder och medarbetare. Vi strävar efter bra sammanhållning och god stämning i vardagen där allas medverkan är viktig.
Du behöver B-körkort och gärna certifikat för kyla. Vi erbjuder naturligtvis utbildningar och vi välkomnar om du själv har tankar om utveckling av dig själv och företaget. Kanske är du en person som vill lära dig yrket från grunden? Hör av dig, vi kanske har något att erbjuda för vi vet att med driv och intresse kommer man långt!

Vi startade företaget i Norrköping 1988 vilket innebär att vi har byggt upp en stor kundkrets som vi hjälper med nyinstallationer, ombyggnationer, akutservice, förebyggande service och inte minst periodiska kontroller. Mycket är på gång eftersom kylbranschen är i stor förändring med spännande utmaningar som väntar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version