merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Erfaren Väg - och Gatuprojektör

Vårt team i Malmö

• är en tvärvetenskapligt sammansatt grupp med väg-, gatu- och markprojektörer samt projekterande landskapsarkitekter.
• ser arbetsglädje och bra stämning på arbetsplatsen som mycket viktiga arbetsmiljöfaktorer
• har projekt med tyngdpunkt på detaljprojektering men även en spridning över de tekniska delarna av utredningsprojekt och förprojektering
• arbetar främst lokalt (inom Skåne) men vi samarbetar även med våra övriga kontor och kunder över hela landet
• anser att samarbete inom teamet och att dela med sig av sina kunskaper är ett framgångskoncept
• arbetar oftast med offentliga beställare inom kommun och trafikverkets vägverksamhet, men också med byggherrar och entreprenörer
• ser vikten av varje individ inom gruppen, vi vill ge alla plats och möjlighet att utvecklas och visa sitt engagemang

Vi erbjuder

Inom Atkins arbetar vi tillsammans – tvärs över teknikområden, kontors- och landsgränser. Genom att utbyta idéer, söka nya perspektiv och inspireras av spännande personligheter är du med och bygger ett företag där mångfaldsarbetet inte stannar vid vackra ord. Hos oss på Atkins får du en spännande möjlighet att söka egna vägar till kunskap och utveckla ditt nätverk. Som en del av en världsomspännande koncern får du tillgång till ett unikt kontaktnät – rådgivare och specialister att fråga i Dubai, Hässleholm, London, Stockholm, Toronto osv.


Du är en generalist som är intresserad av ett nära och öppet samarbete med övriga discipliner. Du är trygg i din roll som väg- och gatuprojektör och har goda kunskaper i AutoCAD, Civil3d eller NovaPoint, samt att ta fram beskrivningar till förfrågningsunderlag.

Du är van att ansvara för och driva dina egna delar i projekten, att kommunicera rakt och tydligt både med medarbetare inom ditt eget teknikområde och med andra teknikområden. Kanske är du också van att driva projekt självständigt.

Du är generös med din kunskap och brinner för att själv utvecklas men också att se dina kollegor växa i sina yrkesroller. Du kommer att få en central del i vårt mentorsprogram, som är under utbyggnadDet här är Atkins

Som ett av världens mest respekterade ingenjör- och designföretag är vi nu stolta över att vara en del av SNC-Lavalin koncernen med över 50.000 medarbetare tillsammans!

I Sverige är vi ca 240 medarbetare placerade i Malmö, Hässleholm, Helsingborg, Göteborg, Varberg, Stockholm, Västerås samt Borlänge. Vi är den mindre konsulten med den globala spetskompetensen. Vår vision är att vara landets bästa rådgivare inom trafik och samhällsutveckling.

Vi månar om vår lokalkännedom och arbetar med allt från utredning och analyser i tidiga skeden, till att fungera som projekt- och byggledare under entreprenadfasen. Runt om i landet är vi med och förnyar det svenska järnvägsnätet, planerar gator och torg samt skapar bättre förutsättningar för ett hållbart samhälle i största allmänhet – från Malmö i söder till Kiruna i norr.

Vi hoppas att du genom detta fått en inblick i vem vi är och nu vill vi gärna lära känna dig!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version