merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lärarnas Riksförbund söker Ekonomiassistent

Som ekonomiassistent vid Lärarnas Riksförbund kommer du att arbeta med löpande bokföring, kund- och leverantörsreskontra och ansvara för utbetalning till förtroendevalda. Du kommer ha en hel del externa och interna kontakter t ex med banker och med förtroendevalda

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller motsvarande och som gärna har många års erfarenhet från liknande arbete. Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Office-paketet, främst i Excel. I ditt arbete ska du vara analytisk, noggrann och självgående. Som person prestigelös och kunna skapa goda professionella relationer med dem du har kontakter med internt och externt.
Det är en fördel om du har erfarenhet av Visma Control, Visma DCE och Visma Agda

Lärarnas Riksförbund är det akademiska fackförbundet för behöriga lärare, studie- och yrkesvägledare. Förbundet har nära 90 000 medlemmar inom grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och högre utbildning.

Lärarnas Riksförbund är en tydlig röst för medlemmarna i samhällsdebatten och vi står på medlemmarnas sida när det gäller arbetsvillkor och yrkesutövning. Som medarbetare vid Lärarnas Riksförbund utgör du en viktig del i arbetet att skapa en bättre skola.

Arbetsplatsen är Lärarnas Riksförbunds kansli i centrala Stockholm. Du kommer att bli en av fyra medarbetare inom ekonomienheten, totalt har kansliet 80 anställda.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version