merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

All Round - Snickare, plattsättare, målare

Fixofix fortsätter att växa och söker nu en flexibel medarbetare som har erfarenhet inom några av följande områden

Badrumsrenovering
VVS-arbeten,rörarbeten, värmepumps installation
Utbyte av VVS produkter och värmetekniska lösningar
Plattsättning
Snickeri
Målning
Van vid tunga lyft

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom driv och engagemang. Du är positiv, noggrann, flexibel och har initiativförmåga samt att du är mycket ansvarsfull med stor servicekänsla.

Du bör ha arbetslivserfarenhet, kompetens gällande branschregler och förmåga att arbeta självständigt så att slutresultatet blir bra.
B-körkort och viss datorvana är ett krav i denna tjänst, även goda kunskaper i svenska och engelska språket.

Har du även VVS eller andra certifikat är detta meriterande.

Vi erbjuder dig ett arbete som ger utrymme och goda utvecklingsmöjligheter. Våra uppdrag är över hela stor-stockholm

Vi söker dig som är en målmedveten och flexibel. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap inom branschregler och erfarenhet från byggbranschen. Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som Fixofixs ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt eller i grupp och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person med ett brinnande teknikintresse som trivs i yrket. Det är viktig att du har god samarbetsförmåga, eftersom du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med varierande uppdrag.


Fixofix AB är ett heltäckande hantverkare företag inom bygg & vvs. Vi har anställda inom de flesta yrkeskategorier, som elektriker, snickare, rörmokare, målare och plattsättare. Vi utför allt inom service, reparation, underhåll, renovering och nybyggnation, åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Alla våra medarbetare är anställda under Fixofix AB och på detta sätt kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning samt våra garantier. Fixofix har system för koordinering av våra hantverkare och uppdrag. Med hjälp av modern teknik får vi en exakt noggrannhet, när hantverkaren ska komma till kunden och vad han ska utföra. Hos Fixofix arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version