merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projektledare inom fiber

I rollen som projektledare inom FTTH kommer du bland annat att arbeta med tidplaner, leveransplaner och resursplanering och löpande följa upp dessa. Du kommer att ha ett ekonomiskt ansvar med tillhörande rapportering och tillsammans med controller följer du upp projektets budget och det ekonomiska utfallet.
Du upprätthåller och skapar nya kundrelationer samt leder och fördelar arbetet för tillhörande projektpersonal och ansvarar för att projektet bedrivs utefter företagets anvisningar


Vi söker en projektledare som har god erfarenhet av projektledning, helst inom FTTH. Du som söker ska lägst ha gymnasieutbildning och du får gärna ha någon form av teknisk eftergymnasial utbildning. Självklart ska du ha goda kunskaper inom Officepaketet och framförallt inom Excel. Vi förväntar oss även att du har en god förståelse för de ekonomiska aspekterna inom projektledning. Extra intressant blir du om du har erfarenhet och kunskap inom entreprenadjuridik, BAS-U och BAS-P.

Hur du är som person är bland det viktigaste för oss. Du som söker bör ha goda ledaregenskaper, vara drivande, koordinerande och ha en god samarbetsförmåga och kunna skapa goda relationer med kunden i fokus. Samt en vilja att kontinuerligt utveckla och förbättra ditt arbeteBäck Installation AB är ett företag med ca 150 anställda. Hos oss arbetar du tätt tillsammans med drivna och kompetenta kollegor, vi har roligt tillsammans och förväntar oss att du vill vara en del av gemenskapen på företaget. Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som ställer höga krav på dig som medarbetare men med stor ansvarsfrihet i att utveckla och förbättra ditt arbete. Hos oss får du en trygg anställning med bra villkor och möjligheten att påverka ditt eget arbete och utveckling samt företagets utveckling inom branschen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version