merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Massörer till Malmös mysigaste SPA - Extra + ordinarie

En duktig massageterapeut eller spa-terapeut sökes till Malmös mysigaste SPA. Du kommer att arbeta ihop med vårt team av duktiga terapeuter på Malmös mysigaste SPA. Du ger naturligtvis massagebehandlingar till våra gäster men också spa-behandlingar. Du får en spa-utbildning av oss på plats om du inte har det sedan tidigare. Du kommer också ta emot våra gäster i receptionen och hjälpa dem med bokningar och presentkort. Då vi också erbjuder Floating och egen spa-avdelning med bubbelpool kommer du också hjälpa till vid skötseln av dessa.
Utöver att vara en fantastisk terapeut består dina arbetsuppgifter också av att ta hand om den dagliga driften av spa-anläggningen.

Du är en fantastisk och glad terapeut som älskar att ge behandlingar och ta hand om människor. Du gillar att arbeta ihop med andra människor och har ett öga för att hjälpa till där det behövs.
Du är mycket serviceminded och sätter alltid gästens upplevelse i första rummet. Du har ett glatt humör och smittande skratt och sprider glädje på arbetsplatsen.

Sparadiset Malmö öppnade 2016 efter en omfattande renovering efter tidigare ägare. Sparadiset Malmö är en del i Sparadis-koncernen som grundades 2005. Sparadiset består av idag 6 st anläggningar där 3 st finns i Stockholm city, en i Malmö samt två konferensanläggningar i Uppsala resp. Värmdö. Sparadiset är idag Sveriges snabbast växande spa-koncern med stora framtidsplaner. Att vara anställd på Sparadiset innebär stora möjligheter i framtiden för rätt personer.
Sparadiset arbetar främst med ekologiska produkter och har ett hållbarhetstänk rakt igenom. Sparadiset drivs och är grundat av kvinnor och en stor del av verksamheten ligger också i olika välgörenhetsprojekt där vi stödjer bland annat SOS barnbyar, Rädda Barnen, Unicef för att nämna några.
Sparadiset Malmö är ett glatt sällskap med tjejer som hjälper och stöttar varandra.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version