merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

VVS Montör

Fixofix fortsätter att växa och söker drivna VVS- montörer inom service. I dina arbetsuppgifter ingår att du självständigt planerar, samordnar och utför ditt arbete såsom att installera röranläggningar, vatten, avlopp, varmvattenberedare, värme/värmepumpar eller kylsystem hos våra kunder.

Du arbetar både självständigt och i grupp. Våra kunder är både stora och små allt från privatpersoner, bostadsrättsföreningar, byggföretag, fastighetsägare till industrier. Just nu har vi flera spännande projekt på gång och behöver därför fler kompetenta VVS-montörer till vårt team.

Eftersom arbetsplatserna varierar är körkort , bra datorvana och goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Vi erbjuder dig ett arbete som ger utrymme och goda utvecklingsmöjligheter.

Vi söker dig som är en målmedveten certifierad VVS-montör. Det är meriterande om du har dokumenterad kunskap i linje med branschreglerna Säker Vatteninstallation, goda svetskunskaper och erfarenhet som ledande montör. Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som Fixofixs ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt eller i grupp och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person med ett brinnande teknikintresse som trivs i yrket. Det är viktig att du har god samarbetsförmåga, eftersom du kommer att arbeta både självständigt och i grupp med varierande uppdrag.


Fixofix AB är ett heltäckande hantverkare företag inom bygg & vvs. Vi har anställda inom de flesta yrkeskategorier, som elektriker, snickare, rörmokare, målare och plattsättare. Vi utför allt inom service, reparation, underhåll, renovering och nybyggnation, åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Alla våra medarbetare är anställda under Fixofix AB och på detta sätt kan vi erbjuda våra kunder en helhetslösning samt våra garantier. Fixofix har system för koordinering av våra hantverkare och uppdrag. Med hjälp av modern teknik får vi en exakt noggrannhet, när hantverkaren ska komma till kunden och vad han ska utföra. Hos Fixofix arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version