merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Spaterapeut/massör

Sedvanliga arbetsuppgifter som massör/ spaterapeut. Förekommer även en del pass i Spareceptionen.Vi tror att du som söker tjänsten är utbildad massör/ spaterapeut och har ett brinnande intresse för spa, hälsa och service och försäljning.
Du är en driven lagspelare som är flexibel i dina arbetsuppgifter och har en utpräglad "Can do!" attityd. Vi ser gärna att du har ett intresse för att utvecklas inom branschen samt inte har några problem med att bo med andra.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och bifoga gärna en bild till din ansökan!

Storhogna Högfjällshotell & Spa i Vemdalen, är en unik fjällanläggning med en omtalad Vinterträdgård.
Vintertid så stoltserar Vemdalen med ca 50 pister och 30 liftar uppdelat på Klövsjö/Storhogna, Vemdalsskalet och Björnrike samt många mil av längdspår. Storhogna Högfjällshotell & Spa är stolta över att vara Vasaloppscertifierade och erbjuder en unik närhet till fjällen med ski in, ski out läge för i alla discipliner längd, på tur och givetvis utför.
I det härliga fjällandskapet kring Storhogna finns gott om vandringsleder och cykelspår under vår, sommar och höst.
Högfjällshotellet är ett efterfrågat mål av såväl privatpersoner som konferensgäster då vi även har mycket fina lokaler för möten och events. Storhogna har 2008 och 2009 utsetts till Sveriges ledande Spa -hotell av World Travel Awards samt att vi ingår i Svenska Spahotell.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version