merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Projekt/byggledare

Vill du ha ett omväxlande och utvecklande arbete i ett tryggt och trevligt företag med
många möjligheter till utveckling - då är du välkommen till oss!

Det ska vara lätt att trivas hos oss. Med viktiga arbetsuppgifter, bra arbetskamrater och förmånliga villkor strävar vi efter att vara en av Borlänges bästa arbetsplatser. Våra värdeord är engagemang och respekt.

Borlänge växer och vi får fler spännande och utmanande projekt som gör att vi behöver stärka vårt team inom projekt och byggledning.

Arbetsuppgifter
I denna tjänst arbetar du brett inom olika infrastrukturprojekt - från utredning/projektering till avslut – och får därmed en stor variation av olika projekt och arbetsuppgifter.Beställningarna kommer från våra affärsområden och arbetet sker i samarbete med andra projektledare, entreprenörer, konsulter, markägare såväl som kommunens verksamheter och förvaltningar eller andra myndigheter. Du svarar för- och samordnar att projektens olika skeden genomförs med gott resultat.


Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning och/eller annan utbildning/arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du bör ha tidigare praktisk erfarenhet av bygg- och anläggningsbranschen och gärna ha kunskaper inom entreprenadjuridik och kalkylarbete. Du är bekväm med att driva projekt med fokus på effektivitet, styrning och uppföljning.

I tjänsten ingår interna och externa kontakter och det är därför viktigt att du kan förmedla information på ett tydligt och enkelt sätt. Du är bra på att entusiasmera och leda andra, håller andra informerade om vad om händer och du är affärsinriktad. Du kan fatta beslut under tidspress och du kan driva ditt eget arbete framåt. Vi förutsätter att du kan planera och organisera ditt arbete och är van vid teknisk dokumentation. Din förmåga att hantera det svenska språket i såväl tal som skrift är god. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.I samband med den här rekryteringen har vi möjlighet att erbjuda medflyttarservice till dig och din familj om ni flyttar till Dalarna. Läs mer på www.rekryteringslots.se


Vänligen respektera att vi inte vill bli kontaktade av annonssäljare, rekryterare eller motsvarande, gällande denna rekrytering.

Vi ägs av borlängeborna och finns tillgängliga dygnet runt. Vi sköter el, fjärrvärme, stadsnät, vatten, avlopp, dagvatten, avfall, gator, vägar och grönområden i hela stan. Tillgänglighet, stor hänsyn till miljön och bra service till så låga priser som möjligt är vårt mål.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version