merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Lokalvårdare/Kyltekniker

Vi söker två heltidsmedarbetare som kommer att arbeta hos oss på BG-RM Städ. Du kommer delvis att arbeta som lokalvårdare (50%) och delvis som reparatör/tekniker för kylmaskiner som finns ute hos våra kunder. Du kommer att arbeta inom livsmedelsbranschen där reparation och underhållning av kylar, främst, och andra maskiner är en nödvändig del i ditt arbete.

Då våra kunder finns i hela Skåne är det viktigt att du är flexibel, resor inom tjänsten kan förekomma vilket kräver att du innehar B-körkort.


Vi söker dig som innehar någon form av praktisk gymnasieutbildning, gärna inom kylindustrin eller liknande. Du har ett par års praktisk erfarenhet som reparatör, mekaniker och/eller servicetekniker. För tjänsten krävs det att du har god kylteknisk kunskap och grundläggande kunskaper i el och VVS, B-körkort.

För uppdraget krävs att du är serviceinriktad, flexibel, självständig, strukturerad, stresstålig, engagerad och lösningsfokuserad. Självklart har du en positiv människosyn och är genuint intresserad av att öka kvaliteten för våra kunder och vår personal.

Som personal är du driftig, engagerad och har en god social förmåga. Du trivs med att arbeta både enskilt och i grupp samt bidrar du gärna med god stämning och öppenhet gentemot dina kollegor. Vidare har du även ett gott ordningssinne och arbetar strukturerat. En god flexibilitet är också önskvärt då arbetsuppgifterna är av varierad karaktär.


BG-RM Städ är ett familjeföretag som grundades i Malmö år 2008. Huvudinriktningen är industrisanering och specialstäd, ett område som vi har stor erfarenhet av. Företagets verksamhetsidé är att erbjuda våra kunder tjänster av absolut högsta kvalité till ett konkurrenskraftigt pris. Våra kunder finns i södra Sverige och främst inom livsmedelsbranchen.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version