merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Programutvecklare i C++, HTML5

Noventus önskar stärka upp sitt utvecklingsteam med ytterligare medarbetare. Din roll kommer att innebära utvecklings- och kvalitetsarbeten avseende Noventus standardprogramvara Epix samt kundspecifika uppdrag.
Du får arbeta under ordnade former med flexibel arbetstid och reglerade villkor avseende ersättning för support och övertidsarbete. Noventus har en platt organisation, där den anställde arbetar under eget ansvar och har stor möjlighet att påverka.

Vi erbjuder ett utvecklande och varierat arbete där projektledning, systemdesign, programmering, test, installation, utbildning, dokumentation och support ingår. Noventus utvecklingsarbeten genomförs som projekt. Beroende på projektens storlek och omfattning kan arbetsuppgifterna variera.
Huvudsaklig utvecklingsmiljö är Visual Studio med C++ och SQL Server som databas. Andra miljöer och programspråk förekommer, som t.ex. .NET, C# och HTML5 med React.


Vi söker en kompetent och ansvarstagande medarbetare som kan jobba både i grupp och självständigt där också kundkontakter är en viktig del i arbetet.
Vi tror att en lämplig bakgrund för dig som söker är någon form av högskoleutbildning inom programutveckling och datorteknik.


Noventus är ett innovativt företag som utvecklat programvara i världsklass i mer än 30 år. Vi förser våra kunder med allt från rena standardlösningar till kundanpassade system. Idag utvecklar Noventus främst programvara för affärs- och lagersystem samt 3PL-lösningar. Våra kunder finns inom flera olika branscher, däribland livsmedels- och grossistföretag. Ytterligare detaljer om vårt företag, kunder och produkter finner du på www.noventus.se

Noventus kontor ligger centralt beläget i Göteborg med goda möjligheter att använda kollektivtrafik.
Som anställd på Noventus kommer den mesta arbetstiden att spenderas på kontoret. Resor i tjänsten kan förekomma i samband med kundmöten, driftstart av systemleverans samt utbildning. B-körkort är en fördel men inget absolut krav för tjänsten.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version