merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Ventilationsmontör

Vi expanderar kraftigt och söker omgående ventilationsmontörer för tillsvidare anställning. Vi söker medarbetare till vår filial i Stockholm.

Vi söker dig som har erfarenhet från ventilationsbranschen eller motsvarande teknisk utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av ventilationsplåtslageri och tillverkning av kanaler liksom om du har injusteringserfarenhet eller OVK-behörighet, men detta är inget krav. Eftersom arbetsplatserna varierar så förutsätter vi att du har B-körkort.

Som person är du ansvarstagande, flexibel, kreativ, noggrann och villig att lära dig olika arbetsuppgifter. Vi ser även att du är social och serviceinriktad, du trivs med att träffa olika kunder samt har en god förmåga att samarbeta och knyta kontakter.

Vi är ett av Sveriges ledande konsultföretag med expertis inom ventilation på entreprenad, industri och service. Vi erbjuder dig en stabil tillvaro i en trivsam miljö med möjlighet till utveckling, en bredd av karriärmöjligheter och frihet under eget ansvar.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version