merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Markisbyggare till Fönstermiljö

Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att utifrån ritning och kundorder sammanställa och bygga ihop färdiga markiser. Komponenterna kommer från de olika avdelningarna och sätts samman efter kundens specifika önskemål. Ett par dagar i veckan ansvarar du även för utleverans av färdiga produkter till våra kunder. Det innebär lastning av skåpbil och släp samt utkörning och avlastning hos våra kunder i södra Sverige. Du kommer även att hjälpa till med packning av kundorder för upphämtning av logistikpartner.

Arbetstider är huvudsakligen 7-16 och övertid kan förekomma under högsäsong.

Vi söker dig som har någon typ av erfarenhet av hantverksmässig montering. Erfarenhet från enklare metallbearbetning är meriterande. Vana vid arbete med handverktyg (borr, skruvdragare etc.) är önskvärt. B-körkort samt vana vid körning med släp behövs för utkörning av produkter.

Vi värdesätter framförallt en person med positiv inställning och god samarbetsförmåga. Förhoppningsvis trivs du med ett praktiskt arbete och kan kombinera god kvalitet med effektivitet i planering och genomförande av produktionen.

Fönstermiljö tillverkar ett brett sortiment av solskydd som säljs till svenska återförsäljare. Produkterna omfattar allt från stora terrassmarkiser för restaurang och hemmiljö till mindre fönstermarkiser eller vertikala för hem, företag och skolor. Ingen markis serietillverkas, utan varje order är unik. Detta är möjligt tack vare en effektiv produktion, bra samarbete och gedigen erfarenhet. Familjeföretaget är i ständig utveckling och nu när en kollega går i pension under 2019 söker vi en ny medarbetare som vill lära sig ett omväxlande hantverksyrke och bli en del av vårt engagerade team.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version