merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Föreståndare kostymservice

Vi söker en föreståndare för kostymservice vid Kungliga Operan. Kostymservice ingår i avdelningen Mask & Kostym som omfattar bland annat skräddare, tillskärare, mask och peruk samt kostymservice. Vi erbjuder ett arbete i en kreativ miljö där vi gemensamt arbetar för att skapa opera- och balettproduktioner i världsklass!

Kostymservice består dels av sex påklädare/kostymtekniker som arbetsleds av en nyinrättad arbetsledartjänst. Kostymerservice består även av sex kostymtekniker som du har ett direkt arbetsledaransvar för.

I rollen som föreståndare ansvarar du för planering, logistik, kompetensutveckling, arbetsmiljöfrågor, och utveckling av avdelningen. Du organiserar arbetet inför föreställningar, kostymrepetitioner och turnéer och för att detta ska fungera krävs ett bra samarbete med många avdelningar inom Operan.

I din roll som föreståndare ansvarar du vidare för:
• Löpande veckomöten.
• Tidrapportering.
• Medarbetar- och lönesamtal.
• Schemaläggning.

Som föreståndare har du även ett övergripande ansvar för Operans kostymförråd.


Vi ser gärna att du har erfarenhet av teaterbranschen eller liknande verksamhet. Då detta är en arbetsledartjänst söker vi dig som drivs av att leda och utveckla en arbetsgrupp och vi söker dig som erfarenhet av arbetsledning och personalansvar.

Tjänsten ställer höga krav på flexibilitet, noggrannhet och integritet. Du är kommunikativ och du fungerar bra i samarbeten såväl inom som utanför avdelningen. Arbetsbelastningen är periodvis hög och vi söker dig med förmåga att leverera och hålla deadlines även under press. Då vi har såväl svenska som utländska medarbetare och samarbetspartners talar du flytande svenska och engelska.


Som Sveriges nationalscen för opera och balett ska Kungliga Operan vara tillgänglig för alla och beröra med starka känslor. Våra värderingar är: Konstnärlig kvalitet, Välkomnande, Orädd och Tidlös. Kungliga Operan är ett av staten helägt aktiebolag med en årsomsättning på ca 500 MKR. Operans personal, konstnärlig, teknisk och administrativ utgör ca 530 anställda. Under ett spelår framförs över 200 moderna och klassiska balett- och operaföreställningar, riktade till både barn och vuxna.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version