merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Supporttekniker till vår Servicedesk

Vi behöver utöka bemanningen i vår ServiceDesk p.g.a. utökade åtaganden under kvällstid. Vi söker dig som har goda kunskaper i Windows Server-system, framför allt Windows Server, AD-Administration, Exchange samt Office 365.
I arbetsuppgifterna igår bl.a. ge våra kunder professionell, personlig support via telefon, epost och via ärendesystem. Att hantera snabb, logisk felsökning i LAN/WAN, system/server samt Windowsklienter redan vid första kontakt med våra kunder

Då vår ServiceDesk är CoreIT:s ansikte utåt är det viktigt att du är serviceinriktad, strukturerad och har en stark vilja att ge våra kunder bra och snabb service. Du som person är noggrann, ansvarstagande och med ett sinne för affärer och kundvård.Du som person är driven, alert och har ett stort IT-intresse.
Du har talang för logiskt felsökning gällande klienter/servrar/system/nätverk
Förmåga till samarbete och servicekänsla värderas högt. Stor vikt kommer att läggas på personliga kvalifikationer.

CoreIT är ett IT-kunskapsföretag som är specialiserat på tjänster och produktförsörjning inom drift, infrastruktur, systemutveckling och ServiceDesk.

Du kommer att arbeta i en stimulerande företagskultur, i en servicedesk med hög kompetens och där teamkänsla och egen utveckling värderas högt. Servicedesk är verksam i Örnsköldsvik med kunder både lokalt och internationellt. Hos oss råder högt i tak och vi har som målsättning att vara öppna och flexibla. Våra medarbetare skall kunna påverka sin vardag genom delaktighet och förankring.

Du kommer att jobba i nära samarbete övriga 5 personer i vår servicedesk, 25 personer inom infrastrukturgruppen samt våra säljare. Vi har otroligt kul tillsammans och delar på framgångar och motgångar. Vi hoppas att du vill vara en del av vårt grymma team!

Se mera här: https://www.youtube.com/watch?v=-qDoGeUvS9Y

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version