merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montageplanerare till Valmet i Göteborg

Dags för en ny utvecklande utmaning?

Här har du en spännande möjlighet att ta steget in i ett teknikledande företag.

Till vårt kontor på Lindholmen i Göteborg söker vi nu en montageplanerare (Construction Planning Engineer).

Valmet i Göteborg arbetar med leveranser av sodapannor och indunstningsanläggningar till pappers- och massaindustrin samt av miljövänliga kraft- och värmepannor för tekniskt krävande bränslen.

Som montageplanerare kommer du att arbeta i en internationell miljö med kalkylarbeten, planering, beredning och framtagande av montagemetoder för ombyggnader av främst pannor till massa- och kraftindustrin. Du kommer även att arbeta med att ta fram underlag för upphandling av montageentreprenader.

Du medverkar i både försäljnings- och genomförandefas och detaljplanerar våra aktiviteter med säkerhet och miljö i åtanke för tryckkärls- och mekaniska arbeten.

En del av arbetena utför vi med egen personal, andra delar läggs ut på entreprenad.

Arbetet innebär en del resor till våra kunder såväl inom som utom Sverige.

Vi söker dig som är gymnasieingenjör eller har motsvarande kompetens. Du har erfarenhet av entreprenadarbeten inom industrin och har förmodligen tidigare arbetat med montageplanering. Har du dessutom kunskap om svetsning ser vi det som en fördel.

Som person tycker du om att ha många kontaktytor i ditt arbete och att bidra med dina egna infallsvinklar. Du har förmåga att arbeta strukturerat och systematiskt och behåller fokus på viktiga detaljer - även i stressiga situationer.

Vi förutsätter att du har goda kunskaper i Officepaketet och erfarenhet av planeringsverktyget MS Project. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Valmet Corporation är den ledande globala utvecklaren och leverantören av teknik, automation och service inom massa-, pappers- och energiindustrin. Valmets mål är att ge sina kunder världens bästa service. Våra 12 000 medarbetare runt om i världen finns nära kunderna och arbetar för att förbättra deras resultat – varje dag.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version