merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Gateau söker bagare till Skåne!

Nu söker vi på Gateau en erfaren och hängiven bagare till vårt bageri i Skåne. Vi söker dig med god erfarenhet av degkörning, uppslagning och avbakning, både i stickugn och stenugn. Du har både utbildning och erfarenhet, är van att arbeta självständigt och har ett stort kvalitetsfokus. Start för tjänsten är omgående!


Vi söker dig som har en 3årig utbildning som bagare/konditor, minst 1års erfarenhet inom relevant område. Tjänsten innebär tätt samarbete med övriga produktionskollegor vilket ställer krav på att du är flytande i svenska.

Gateau är ett hantverksbageri som driver brödbutiker där kunderna alltid kan lita på att de får högsta kvalitet på produkter och bemötande. I nuläget har Gateau 22 butiker runt om i Stockholm, 10 butiker i Malmö området och 5 butiker i Göteborg. Vårt bröd säljs även hos ett åttiotal utvalda livsmedelshandlare. Vi bakar vårt bröd enligt traditionella franska recept med surdeg och långa liggtider. Varje bröd bakas långsamt för hand med naturliga råvaror.

Vi har även ett brett kondissortiment med franska mousse-, Princess- och frukttårtor, bakelser, desserter och bitar. Vi tillverkar allt från grunden med de bästa råvarorna för att våra produkter ska hålla högsta kvalité.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version