merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Förskolechef till kooperativ

Arbetet består av både ledarskap och arbete i barngruppen. Du har huvudansvar över den pedagogiska verksamheten, Du fördelar och planerar arbetet mot läroplanens mål. Du stödjer personalen, är lyhörd och skapar ett bra samarbete. Du skall vara engagerad i att utveckla förskolan och att barnens trygghet, välmående och utveckling skall stå i fokus.

Du är stabil, engagerad och gärna naturintresserad. Du har god social kompetens, är positiv och lyhörd, och har alltid barnens bästa i fokus. Du kan skapa en bra stämning och leda och utveckla personalen.

Vi ser gärna att Du har erfarenhet av ledarskap och dokumentation, att Du tycker om samarbete och har god vana av skriftlig och muntlig kommunikation. Du måste ha förskolelärarutbildning.Bullrets föräldrakooperativ ligger i samhället Östad, med gångavstånd till skog och sjö med badplats. Verksamheten har funnits i 25 år.

Barngruppen består av max 17 barn i blandade åldrar. Vi vill att de små barnen skall kunna lära sig av de stora, och att de stora barnen skall lära sig att ta hänsyn till de minsta. Vi försöker alltid att ha få barn per personal så att allas behov kan ses och tillgodogöras.

Vi ser fram emot Din ansökan!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version