merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Utvecklingsingenjör inom underhåll

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk

Tycker du om att driva utvecklingsfrågor inom Teknik? Vill du tillsammans med oss ta nästa steg mot framtidens underhåll? Sök då till oss på Hallsta Pappersbruk.

Vi finns längs vackra Roslagskusten 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala.

- Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö, så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Din framtida utmaning
I rollen som utvecklingsingenjör inom underhåll kommer du att arbeta bl.a. med att förbättra vårt förebyggande underhåll, samordna FU-system och vara drivande i tribologifrågor. I tjänsten ingår även att analysera och utveckla våra underhållsprocesser och data från system för att avgöra vilka områden som bör utvecklas. Mycket fokus ligger på affärssystemet IFS. I det systemet hanterar vi alla arbetsorder, beställningar, lagerstatus mm. Du kommer att vara en kugge i organisationen att driva dessa frågor framåt, för att skapa en effektivare och överskådligare underhållsverksamhet. Vidare kommer du att jobba med implementering av användarfunktioner och bedriva utbildning i underhållssystemet. Du kommer också att leda och delta i olika projekt- och teknikgrupper inom underhåll och produktion.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning på högskolenivå eller motsvarande relevant erfarenhet inom underhåll, exempelvis certifieringsutbildningar inom underhåll. Det är meriterande om Du har tidigare erfarenhet av att jobba med underhållsfrågor, framförallt inom affärssystemet IFS. Du har mycket god datorvana och har förmågan att skriva tekniska rapporter och sammanställa stora mängder data.

Du drivs av att utveckla ett effektivt förebyggande underhåll och trivs i en självständig roll med mandat och eget ansvar. Du är samtidigt social och har lätt för att knyta kontakter och kommunicera med ? och övertyga - både individer och grupper på olika nivåer i organisationen.

Vi erbjuder dig
Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag som ständigt utvecklas för att göra framtidens produkter av den färska träfibern. Vi har bra anställningsvillkor, stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt vid introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se