merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Automationsingenjör till Holmen Paper

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta pappersbruk

Är du Ingenjör inom El och Automation och söker en ny utmaning? Då är Hallsta Pappersbruk rätt arbetsplats för dig!

Du hittar oss längs vackra Roslagskusten endast 4 mil från Norrtälje och 6 mil från Uppsala.

På Hallsta Pappersbruk tillverkar vi nära 550 000 ton innovativt papper per år på två pappersmaskiner. Vi arbetar ständigt med att utveckla våra produkter och processer för att ligga i framkant för framtidens papper. Vi värdesätter våra medarbetare och produkter högt och har mycket högt fokus på hållbarhet.

Din framtida utmaning
Som Automationsingenjör säkerställer du driftsäkerheten för en eller flera avdelningar och arbetar förebyggande med underhållsarbete inom el/auto. Du ansvarar för långsiktig planering, uppföljning och utveckling av underhållet på avdelningen. Även ekonomiskt ansvar ingår i rollen, då du kommer att göra olika bedömningar för anskaffning av tekniska utrustningar och investeringar. Dessa kan exempelvis vara olika styr och drivsystem (ABB, Siemens m fl), givare, ventiler, motorer, transformatorer etc. Rollen är operativ och du ingår i ett team med lång erfarenhet av underhåll inom el/auto, vilket gör att hög kompetens redan finns i gruppen. Din huvuduppgift blir att jobba långsiktigt och proaktivt med dessa frågor.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller liknande med inriktning mot automation, elektroteknik, automation eller styr- och reglerteknik. Du är intressant för oss oavsett om du har lång erfarenhet inom underhåll eller är nyexaminerad inom området. Vi lägger stor vikt vid att du har rätt personliga egenskaper för arbetet. För att lyckas i rollen som automationsingenjör el/auto behöver du vara en driven, proaktiv och engagerad person. Du stimuleras av problemlösning och förbättringsarbete, samt värdesätter att arbeta med andra människor för att nå framgång. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Detta är ett tillfälle för dig som vill arbeta i ett företag med den senaste tekniken. Vi jobbar ständigt med att utveckla vår process så att den driftsätts så optimalt som möjligt. Vi har bra anställningsvillkor och erbjuder stimulerande och varierande arbetsuppgifter. Vi sätter dig som medarbetare i fokus, vilket innebär att vi lägger stor vikt på introduktionen så att du kommer in i rollen på ett bra sätt.

Holmen präglas mycket av intern rörlighet, och du har som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget. Vi har även möjlighet att erbjuda boenden till en låg kostnad, både permanenta bostäder och enkla övernattningslägenheter.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se