merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Affärsmässig Ekonomichef till framtidens bransch

Holmen Paper, Hallstavik/Hallsta Pappersbruk

Vill du arbeta som Ekonomichef i en framtidsbransch? Sök då till oss på Hallsta Pappersbruk i vackra Roslagen.

Hallsta Pappersbruk är en del av Holmen som är en svensk skogsindustrikoncern som tillverkar kartong, papper och trävaror. Genom ägande av skog, vatten- och vindkraft har Holmen själva tillgång till råvaror som är miljömässigt hållbara, flexibla och användbara inom flera områden.

Vi på Hallsta är ett av Europas ledande bruk inom nischen färskfiberbaserat specialpapper. Här arbetar ca 370 medarbetare som driver utvecklingen mot framtidens pappersprodukter. Vi finns längs den vackra Roslagskusten 4 mil norr om Norrtälje och 6 mil öster om Uppsala

Din framtida utmaning
I din roll som Ekonomichef för Hallsta Pappersbruk ansvarar du för finansiell planering, rapportering, analys och verksamhetsstöd samt intern kontroll. Du har personalansvar för två controllers och rapporterar direkt till platschefen i Hallsta. Ett nära samarbete sker också med Finanschefen i Holmen Paper samt andra ekonomifunktioner inom Holmen. Holmens redovisnings- och reskontraprocesser är centraliserade till Holmen Finance Center i Norrköping med vilka ekonomifunktionen har frekvent samarbete med.

För att lyckas i rollen
Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande med minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet, gärna från tillverkande bolag. Du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och utmaningar och har förmågan att få dina medarbetare att vilja jobba som ett team. Du behöver också ha en hög empatisk förmåga och fingertoppskänsla i möte med människor inom hela organisationen. Du kommer att ha ett högt inflytande i många frågor, vilket innebär att du måste vara lyhörd inför andras åsikter och ha en fallenhet av att kunna kommuncera på ett förtoendeingivande sätt.

Vidare är du ansvarstagande, noggrann och arbetar målinriktat, enligt Holmens värderingar Mod, Engagemang och Ansvar.

Du har mycket goda kunskaper inom hantering av stora datamängder och har en förmåga att skapa överskådliga presentationsmodeller utifrån analytisk- och specialiserad fakta.

Vi erbjuder dig
Hallsta Pappersbruk erbjuder dig en nyckelroll i ett innovativt och exportinriktat bolag i en bransch med högt fokus på hållbarhet. Här hos oss har du stora möjligheter att få vara med och göra skillnad. Företagskulturen kännetecknas av en samarbetsinriktad och prestigelös atmosfär.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se