merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter

Vill du arbeta på en spännande arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter?

Vi på Cykelfabriken söker en cykelmekaniker/montör till vår verkstad! Har du ett brinnande cykelintresse, erfarenhet som cykelmekaniker eller annan mekanisk erfarenhet så är du välkommen att skicka in ditt CV och en presentation till oss.

Vi söker en driven, noggrann och serviceinriktad mekaniker till vår verkstad på heltid. Vi är en fullsortimentsbutik och verkstad där alla typer av kunder och arbeten förekommer, så både social- och "mekanisk" kompetens är av yttersta vikt för att möta våra och kundernas högt ställda krav. Arbetet innebär sedvanligt verkstadsarbete så du får inte vara rädd för att bli smutsig.

Tidigare erfarenhet inom cykelbranschen är ett önskemål, övrig verkstads- eller butikserfarenhet är meriterande. Du ska ha mycket god kunskap i svenska och engelska i både tal och skrift.

I den här rekryteringen samarbetar Cykelfabrikenfabriken med Arbetsförmedlingen du söker genom att klicka på Recrutolänken https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/24878-arbetsformedlingen-stockholm-vill-du-arbeta-p-en-spannande-arbetsplats-med-stora-utvecklingsmojligheter

Välkommen med din ansökan

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se