merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Inköpschef

Företagspresentation
Svenska Bussglas AB arbetar med alla typer av bussar och de flesta större transportfordon oavsett märke och modell, vårt företag är ett välkänt begrepp inom buss- och transportsektorn när det kommer till byten av glas och film. Då våra serviceteam har stor mobil verksamhet är vi alltid "nära till hands" och kan utföra våra uppdrag med kort varsel på plats hos kunden. Med åren har företaget vuxit och har idag filialer i Stockholm, Göteborg, Malmö, Motala och Karlstad. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och ISO 14001. www.svenskabussglas.se
Tjänsten
Vi är nu är inne i en expansiv fas och behöver därför förstärka vår organisation med en Inköpschef med utgångspunkt huvudkontoret i Motala.
Du kommer ingå i en ledningsgrupp bestående av ansvariga för marknad, inköp, drift och ekonomi, som alla rapporterar till VD. I din roll som Inköpschef ansvarar du för alla inköpsrelaterade frågor och säljfrågor tillsammans med marknadschefen. Som Inköpschef kommer du att få arbeta med inköpsfrågor på såväl strategisk som operativ nivå du är processägare för inköpsprocessen och har det övergripande ansvaret för all inköpsverksamhet på Svenska Bussglas. Rollen innefattar arbete med att utvärdera försörjningsbehov och identifiera möjligheter till effektiviseringar och förbättringar i organisationens inköpsmönster.
I det strategiska inköpsarbetet ingår att ta fram och följa upp prognoser och budget. Det är därför viktigt att du har erfarenhet av målstyrning och van att arbeta med nyckeltal.
Du kommer även att arbeta nära vår marknadschef med avtal och prisförfrågningar till våra befintliga och nya kunder, en del av tjänsten innebär även att hitta nya kunder.
I tjänsten ingår resor till leverantörer och kunder. Det är därför nödvändigt att du kan planera din tid på ett effektivt sätt, du förutsätts ha B körkort. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Du är van vid att arbeta med Officepaketet.

Vem är du?
Vi tror att du är en handlingskraftig person som "triggas" av utmaningar och att leverera resultat.
Uthållighet och envishet att lösa uppgifter på ett målinriktat sätt är ledord för dig. Då vi jobbar nära våra kunder tror vi att du är prestigelös och har en hög känsla för service.
För att kunna möta våra kunders nuvarande såväl som framtida krav är det naturligt för dig att ha ett proaktivt förhållningssätt när det gäller att utveckla organisationen och dina medarbetare.

Skicka in en presentation av dig själv tillsammans med ditt CV senast 2019-01-25.
Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast!

Via följande länk; https://www.recruto.se/apps/modal-window/new-candidate/jobid/24875

Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se