merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Vi söker miljöarbetare

Du som anställd kommer först

Miljöbranschen är en framtidsbransch med stora utvecklingsmöjligheter, och därför söker vi nu miljöarbetare att ansluta till vårt glada gäng!

På Nordisk Återvinning Service kommer du som anställd först. Här har vi högt i tak, och vi har en ledning som alltid är öppen för att lyssna på feedback och idéer. Vi erbjuder generösa bonusar och vi älskar att hitta på roliga teamaktiviteter tillsammans. Hos oss är lagandan verkligen på topp, och det är viktigt för oss att våra medarbetare mår bra och trivs tillsammans.

Som miljöarbetare hos oss kommer du få mycket eget ansvar och möjlighet att påverka din egen vardag. Du ansvarar för insamling av hushållsavfall och återvinningsmaterial samt att din tilldelade tur genomförs med god kvalitet och hög servicegrad. Vi erbjuder dessutom en säker anställning där du får en provanställning direkt.

Vårt framgångsrecept består av gott samarbete, god kvalitet och högt kundfokus. Vi ser lösningar, inte problem. Kunden står i fokus, och vi gör gärna det lilla extra för att förgylla både kundernas och vår uppdragsgivares vardag.

Du som person - glad, kreativ och engagerad

Det viktigaste för oss är att du passar bra in med vårt härliga gäng, men du som söker den här tjänsten behöver ha C-körkort. Har du även YKB så är det meriterande. Saknar du YKB? Ingen omöjlighet; för rätt person kan vi hjälpa till!

Vidare ser vi gärna att du som söker har några års erfarenhet av att köra tunga fordon, och det är även en fördel om du har god datorvana och bra fysik.

Som person tror vi att du är lösningsorienterad, kreativ och engagerad. Du har hög arbetskapacitet och är inte rädd för att hugga i. Det är även viktigt för oss att du är en bra lagspelare och trivs med att arbeta i grupp. Om du dessutom har bra lokalkännedom så är du utan tvekan vår drömkandidat!

Känner du att detta passar in på dig? Är du en glad och trevlig person som gillar att ha kul med dina kollegor? Sök då tjänsten redan idag!

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se