merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Kyrkogårdsarbetare till Södra Vings pastorat, säsong 2019

Kyrkogårdsförvaltningen i Södra Vings pastorat sköter och ansvarar för 9 kyrkogårdar. Vi är två heltidsanställda vaktmästare och anställer en person under högsäsong för att få hjälp med grönyteskötseln. Säsongen sträcker sig från 1 april - 30 september.

Arbetsuppgifter: Det omfattar bl a plantering av blommor, häckklippning, trimning, vattning, ogräsrensning, gräsklippning och andra förekommande uppgifter på kyrkogård, såsom hjälp vid begravningar mm. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp.

Kvalifikationer:

Körkort för bil är ett krav. Behörighet för tyngre släp är meriterande.

Vi söker dig som har erfarenhet av grönyteskötsel. Du behöver vara i god fysisk kondition då arbetsuppgifterna oftast är krävande för rygg, axlar och knän.

Vi lägger mycket vikt vid personlig lämplighet samt förmåga att samarbeta med andra. Vi är ett litet arbetslag med hög arbetsbelastning och måste ha en god sammanhållning .Vi möter också församlingsborna i många situationer och är ansiktet utåt för vår arbetsplats.

Din ansökan vill vi ha senast den sista februari. Den ska innehålla ett personligt brev och CV med alla relevanta uppgifter.

Maila din ansökan till sodraving.pastorat@svenskakyrkan.se

Har du några frågor? Kontakta kyrkvaktmästare Malin Johansson på telefon: 0763-90 73 31

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2019 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se