merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Barnskötare deltid NPF-spektra

Barnskötare med erfarenhet av arbete med barn inom NPF-spektra, till föräldrakooperativet Bamsebo

Vi söker dig som vill stötta upp ett arbetslag i ett nytänkande Föräldrakooperativ, omfattning 75 % samt om det finns intresse med möjlighet till semester- och sjukvikariat. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och/eller utbildning inom NPF-området samt har en vana av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd och NPF.

Attraheras du av att arbeta i en engagerad personalgrupp och göra skillnad för barns framtid, varmt välkommen med din ansökan.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett inarbetat arbetslag med hög personaltäthet som har varit i verksamheten i många år. Det är viktigt för oss att personalen känner att de räcker till och vi ser att barnen mår som bäst när de får utvecklas i små grupper.

Du är en person som utstrålar trygghet och har förmågan att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du är nytänkande med ett kreativt sinne och gillar att utvecklas i en rolig och stimulerande miljö.

Vi erbjuder dig att arbeta under ledning av en erfaren och engagerad förskolechef som är lyhörd för dina tankar och idéer.

Profil
Vi önskar att du som söker har kunskap, i form av erfarenhet eller utbildning, inom NPF-spektra. Du är insatt i det relationella perspektivet, tydliggörande pedagogik och arbetar utifrån ett lågaffektivt förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med förskolebarnen, kollegor, föräldrar samt har ett inkluderande förhållningsätt. Vidare är du nyfiken på att jobba i en kooperativ förskoleverksamhet med föräldrasamverkan.

Det pedagogiska arbetet drivs till stor del runt arbetssättet Storyline, en röd tråd som håller ihop de olika aktiviteterna för barnen och väver samman läroplanens mål och vårt arbete med Grön Flagg och med barns integritet, Blå flagg. Det är meriterande om du har erfarenhet och kunskap om moderna digitala verktyg.

Om Bamsebo
Bamsebo är ett föräldrakooperativ vid Finnsjöns förskoleområde i Mölnlycke, som har varit verksamt i 31 år med erfaren och engagerad personal och föräldrar. Förskolan består av en avdelning med 19 barn och fem i personalgruppen. Runt förskolan finns en stor omväxlande gård med skog och lekplats. Genom grinden når vi Finnsjön och dess härliga omgivning.

Vi delar fastigheten med fyra kommunala avdelningar samt ett kök från vilket det lagas inspirerande mat på plats av engagerade kockar. Pedagogiska måltider ingår för vår personal.
Läs mer om oss på Bamsebo.org

Verksamhet
Att verksamheten bedrivs som ett föräldrakooperativ ger stora möjligheter att påverka med korta beslutsvägar. Alla föräldrar driver kooperativet med ett stort intresse för såväl barn som personal, vilket skapar en bra miljö. Föräldrar bidrar med 13 arbetstimmar per vecka i barngruppen för att skapa en bra atmosfär och ge utrymme för pedagogerna till planeringstid.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se