merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Behandlingspedagoger/socialpedagoger

Platsbeskrivning
Vindilen AB är ett privat vårdföretag som strävar efter att erbjuda högsta kvalité på våra stödinsatser. Vi erbjuder tjänster för personer med psykosocial problematik eller någon annan form av funktionshinder som är i behov av stöd. Vi hjälper den enskilde att göra ett förändringsarbete för att uppnå en fungerande vardag och verkar för att klienten ska ha ett boende som är behovsanpassat. Kärnan i vårt arbete är ju detta, att ha omsorg och bry oss om våra klienter så att dessa kan få en fungerande vardag i sitt boende och hitta en meningsfull fritid i en social gemenskap.

Vi söker nu Behandlingspedagoger/Socialpedagoger.

Beskrivning av arbetsuppgifter: Som behandlingspedagog på HVB-boendet kommer du att arbeta med klienter från 14-19 år. Du kommer att möta klienter med, beroendeproblematik och annan psykosocial problematik. Vi arbetar på uppdrag av socialtjänsten och anpassar vården individuellt. Vi kommer erbjuda motiverande och stödjande insatser till klienterna i vardagen vilket innebär att du kommer vara delaktig i uppgifter såsom städning, matlagning, körning, dokumentation samt vara i kontakten med andra myndigheter exempelvis skola, socialtjänst och sjukvård. Du kommer att vara kontaktperson till en eller flera, ha kontakt med klienternas nätverk och delta i behandlingskonferenser kring enskilda klienter.
Personliga egenskaper: Vi förutsätter att du har erfarenhet av arbete med människor i utsatta situationer och har ett stort intresse av att arbeta med människor. Du är trygg i dig själv, stresstålig och kunna sätta gränser. Arbetet ställer stora krav på gott bemötande, pedagogiskt förhållningssätt och struktur. Då arbetet handlar mycket om god kommunikation, dokumentation och samtal behöver du behärska det svenska språket väl, såväl tal och skrift. Vana att arbeta med ungdomar är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du är förmodligen utbildad socialpedagog eller behandlingspedagog.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se