merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Datasamordnare

Vi söker dig som bland annat har relations- och organiseringskompetens samt som på ett lyhört eller inspirerande sätt kan kommunicera och samspela med kunder och kollegor.
Vi jobbar med olika dokumenthanteringar därför är det viktigt att du som dokument/datasamordnare utifrån givna krav på resultat kan planera och strukturera arbetet.

En av tjänstens huvuduppgift är att vara administratör och samordnande för projektets dokumenthantering på molntjänsten Aconex och Trafikverkets dokumentationsportaler (IDA,PPI, LIME mm).
Prioritetkompetens är ett krav, att effektivt kunna prioritera mellankonkurrerande arbetsuppgifter för att nå uppsatta mål.

Mycket händer på en gång!

Det händer en hel del med projektet därför är anpassningskompetens nyckeln till att utifrån förändrade omständigheter kunna anpassa sitt tillväggagångssätt efter verksamhetens behov och förväntningar.

Våga förändra och bidra!
Vi ser gärna att du har utvecklingskompetens, är öppen att prova nya idéer handlingssätt för att bidra till verksamhetens utveckling.

Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift då projektets officiella språk är engelska. Att kunna navigera i Office paketet på ett smidigt sätt är ett krav och vi ser det som en merit att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Är detta något för dig?

Välkommen in med din ansökan via länken:
https://www.recruto.se/apps/ads/view/id/24317-arbetsformedlingen-varberg-datasamordnare

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se