merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Elektronikmontör sökes - kunnig på datorer?

Elektronikmontör sökes - kunnig på datorer?

Gillar du att bygga datorer och är kunnig inom hårdvara? Vi söker en händig, snabb och noggrann montör till vår produktion. Vi tillverkar våra egenutvecklade industridatorer, operatörsenheter och NVR/NVC. För att upprätthålla en hög leveranssäkerhet till våra kunder tillverkar vi både halvfabrikat och färdiga enheter som placeras i vårt lager, samt tillverkar direkt efter kundorder.

För att klara den ökade efterfrågan på våra produkter behöver vi bli fler!

Du kommer arbeta i vår produktion på Kastanjevägen i Staffanstorp, strax utanför Malmö och Lund. Du kommer arbeta med att bygga våra olika typer av industridatorer, operatörs-paneler och NVR:er. Vi bygger både mot färdiglager och direkt mot beställning från kund. Du kommer ha ett varierande arbete som innehåller flera olika moment. I princip innebär det att du kommer bygga datorer från grunden till färdiga enheter. Du kommer själv att utföra de flesta momenten t.ex. montera datorkort med CPU-kort, pek-glas, skärm, mekanik, konfigurera och installera olika mjukvaror på datorerna. Du kommer även få utföra olika kontroller och sluttester av våra system innan de lämnar vår produktion. Tjänsten innehåller även en del vanligt förekommande arbetsuppgifter i en produktion, t.ex. godsmottagning och kontroll av ankommande gods, inventeringar, packning och hantering av avgående gods.

Det viktigt att du är fingerfärdig och har god vana av att montera, bygga och skruva med små delar och komponenter. Det är en stor fördel om du är skicklig på att arbeta med och hantera olika verktyg. Samtidigt krävs det att du klarar av att arbeta och montera självständigt, är snabb och effektiv med hög noggrannhet.
Du bör ha ett 3-årigt tekniskt gymnasium med inriktning elektronik/automation/data i grunden och gärna några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men det viktigaste är att du har brinnande intresse och förståelse för teknik och hårdvara och vill lära dig massor om industridatorer!

Om Kentima
Kentima utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa produkter för övervakning inom automations- och säkerhetsbranschen. Inom affärsområdet Security har vi tre produktområden: VMS, NVR och PSIM. Produkterna används för videoövervakning av lokaler och ytterområden och för att skapa överordnade övervakningssystem för anläggningens olika säkerhetssystem. Inom affärsområdet Automation har vi tre produktområden: HMI/SCADA, Industrial Computers och Operator Panels. Dessa är utvecklade för övervakning av bland annat fastigheter, maskiner och hela processanläggningar.

Kentima har sitt kontor i Staffanstorp som ligger c:a en mil utanför Malmö och Lund med mycket goda bussförbindelser och hållplats utanför kontoret. Fri parkering. Arbetstid 8.00-17.00.

Ansökan: Sista ansökningsdag 2019-01-11, ansökan skickas med e-post till jobb@kentima.se. Tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Kontaktperson:
Drazen Oreski, 046-25 17 26 eller via mail till drazen.oreski@kentima.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se