merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Extrajobb som personlig assistent

Jag har behov av en ambitiös och utåtriktad person som vill jobba extra hos mig. Jag är en tonårskille som har fötts med tuffa förutsättningar för att klara av det "vanliga" och vardagliga livet på egen hand. Jag och min familj tror att detta jobb passar en social person som övrig tid kanske pluggar? För att det ska fungera i din och min relation samt för att jag ska känna mig trygg, kommer du att erbjudas ett extrajobb varannan helg. Utöver dessa pass är vår tanke att du bör kunna hoppa in extra vid skollov och ledigheter. Trivs vi med varandra och allt fungerar bra hos mig och min familj är min tanke att du erbjuds ett sommarjobb nästa sommar.
Det är av största betydelse att du förstår att engagemang är nyckeln för oss att utveckla en fin relation och förståelse för varandra. Jag värnar dynamiken i min assistentgrupp och ser att du som söker är villig att upprätthålla denna genom god arbetsmoral och en givmild personlighet.
Känner du att det här verkar vara något för dig, kolla in vår kravprofil.

- Du ska under arbetstid kunna leva utan din mobil, här är jag den enda kompis du behöver.
- Du ska ha energi, tycka om att vara aktiv, gilla att vara utomhus och peppa mig till detsamma.
- Du får inte vara allergisk mot pälsdjur- min bästa vän har fyra tassar.
- Du som söker ska förstå att jag har assistans för att jag behöver hjälp med det mesta och således känna dig bekväm i att hjälpa mig med alla grundläggande behov.
- Du kan inte vara rökare.
- Du får inte vara utsatt för förhöjd infektionsrisk.
- Du måste behärska svenska obehindrat i både tal och skrift.
- Du ska förstå att jag vill leva ett berikande och utvecklande liv precis som DU!

Är du pusselbiten jag saknar? Vår ambition är att tillsätta tjänsten så snart som möjligt och introduktion påbörjas snarast. Du är därför varmt välkommen med din ansökan! Observera att vi enbart beaktar fullständiga ansökningar med CV, personlig brev samt fotografi.

PS. Glöm inte att beställa ett registerutdrag SNARAST från polisens hemsida; https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Detta krävs redan för provpass/introduktion.

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se