merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Montör sökes!

Om oss
Vi arbetar med tillgänglighetsfrågor och har sedan 2007 hjälpt fastighetsägare med ökad tillgänglighet. Vi arbetar med andra ord med handikappsanpassningar i fastigheter. Bland våra klienter och beställare finns Park och Natur, Lokalförvaltningen, Svenska Kyrkan, Vasakronan med flera. Vi är stolta med att kunna vara med och förbättra tillgängligheten inom samhället och värnar om allas rätt att kunna delta på lika villkor.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som montör kommer du att utföra montörsarbete av skyltar och kontrastmarkeringar både inomhus och utomhus. En del av arbetsmomentet kommer även vara målning. Vi har vårat kontor i Göteborg, men eftersom du utför arbetet ute hos våra kunder är det viktigt att du har körkort.

Din profil
Vi söker dig som är driftig, flexibel, noggrann och vill vara med och förbättra samhället för alla. Du ska vara självgående, händig och kan jobba under eget ansvar. Vi tror att du har ett öga för detaljer, har lätt för lära dig, gillar att jobba i högt tempo och kan leverera med kvalité. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper och det är meriterande om du har erfarenhet som hantverkare/målare och har eftergymnasial utbildning.

- Ingen arbetslivserfarenhet krävs
- Meriterande gymnasial utbildning
- Meriterande måleriarbete, snickerimålning och ytbehandling
- Krav svenska i tal och skrift, samt engelska i tal.
- Krav B-körkort

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se