merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Serveringspersonal till Wollmars på Söder

Restaurang Wollmar på Söder gör en nystart med nya ägare! Vi är ett mysigt litet söderhak som serverar a´la carte, pubmat och massor med öl förstås. Vi har trevliga och glada gäster som ofta kommer tillbaka till oss.

Nu letar vi efter två glada och trevliga servitriser/servitörer som ska se till att våra gäster trivs och får bra service. Våra gäster är ofta yngre, men vi har en hel del stamgäster och turister som besöker restaurangen.

Vi är ett litet team på restaurangen som hjälps åt med det mesta. Efter klockan 18 beställer kunderna själva i baren. Du ska servera, plocka undan och se till att allt flyter på och att stämningen är på topp.

KVALIFIKATIONER
Vi behöver utöka vårt team med duktiga medarbetare som har några års erfarenhet från restaurangbranschen. Du behöver kunna bra svenska för att ge våra gäster den bästa servicen. Tillsammans ska vi se till att bli det bästa söderhaket!

ANSÖK NU!
Är du intresserad av att vara en del i vår nystart, ansök redan idag genom att skicka ditt CV och ett kort ansökningsbrev där du beskriver varför du skulle passa på Wollmars.

Skicka din ansökan till: ersin-wollmar@hotmail.com

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2018 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version