merjobb-logo

På MerJobb kan du söka bland en hel massa platsannonser. MerJobb.com är utvecklad på en kafferast av Clas Rydergren.


« Gå tillbaka till sökresultaten

Affärsområdeschef med rötter i tung industri

ERFAREN SENIOR EXPORTCHEF/AGENT MED YRKESERFARENHET INOM INDUSTRI OCH TEKNIK SÖKES

OBS! TJÄNSTEN UTESLUTER INGEN MED ADEKVAT BAKGRUND MEN SENIORA ERFARNA PROFILER MED UTBILDNING OCH ERFARENHET FRÅN INDUSTRIN ÄR MERITERADE.

Nordic Export Groups Oy (Nordic Groups) erbjuder internationaliseringstjänster samt experthjälp vid försäljning och marknadsföring åt små och medelstora företag inom teknologisektorn i Norden, framför allt i Sverige, Danmark och Norge. Syftet med dessa tjänster är att hjälpa företag att internationaliseras och starta export eller att utveckla redan existerande export. Nordic Groups arbetar huvudsakligen i form
av exportcirklar.

Typiska arbetsuppgifter och resultat:

Nordic Export Group har utfört uppdrag för ett flertal av våra företag genom att göra marknads- och konkurrentanalyser, hitta olika typer av samarbetspartner (till exempel agenter) och bygga upp distributionskanaler för deras produkter.
Dessutom har vi skapat kundrelationer och fått till stånd affärer för många av de företag som medverkar i exportcirkelprojekten i Sverige, Danmark och Norge. Tyngdpunkten i våra uppdrag ligger på direkta försäljnings- och marknadsföringsåtgärder.

Bland företagens större kunder kan nämnas Volvo,
Partnertech, Alfa-Laval, BMH, Atlas Copco, Dacke PCM och Sandvik i Sverige, Vestergaard och MAN Diesel i Norge och Rolls-Royce i Norge.
Vi har också goda kontakter till den svenska massa- och pappersindustrin och till Metsos enheter i Sverige.

Områden du har erfarenhet kan bland annat vara metallindustri, offshore, marinindustri, kemiindustri, byggnadsindustri, automation, el- och energiindustri.Är du intresserad av att veta mer om tjänsten; vänligen maila din CV till Arbetsförmedlingens kontaktperson Malin Sahlin Lundström:

malin.lundstrom@arbetsformedlingen.se

Läs mer hos Arbetsförmedlingen »

Sök bland platsannonserna


2017 - MerJobb.com - sökbara platsannonser - clas@nic-sys.se - Hetzner version